“Els partits d’extrema dreta tenen un interés en presentar als refugiats com a culpables i font de perill potencial”

Arran de la publicació de l’edició critica del Mein Kampf este gener, i dels resultats obtinguts per l’auge de l’extrema dreta a Europa, i més específicament a les darreres eleccions en els tres länder (estats federats alemanys), vam decidir entrevistar a Toni Morant. Doctorat internacional en Història per la Universitat de València. La seua tesi va estar centrada amb  el tema : Dones per a una ” nova Europa ” . Les Relacions i visites entre la Secció Femenina de Falange i les Organitzacions Femenines nazis, 1936-1945.

Va ser assistent d’investigació al clúster d’excel·lència d’Història Contemporània de la Universitat de Münster (Renania del Nord-Westfalia, Alemanya).

Actualment ocupa plaça d’ajudant doctor a la Universitat de València on imparteix classe al departament d’Història Contemporània. A més a més, cal destacar la seua tasca com a organitzador del cicle d’activitats que realitza la Universitat de València en commemoració de València com a capital de la República.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s