L’atac del “imperio gay”

Fa uns mesos que el cardenal i arquebisbe que València, Antonio Cañizares ha emprés la seua pròpia Croada contra tot i tots per defendre el model de família cristiana.

Darth-Vader-Gay-620x350

Primer, van ser els refugiats. La polèmica sobre aquest cas la va encetar reflexionant sobre si “¿Esta invasión de emigrantes es todo trigo limpio?”, acusant-los a la vegada de fer de cavall de Troya en Europa contra el catolicisme.

Més tard, va començar la seua guerra particular, com estendard del catolicisme i la “vida bona” , contra gays, ateus, dones, avortistes i el que ell denomina “ideologia de gènere”. En paraules seues (la ideologia) “más insidiosa y destructora de la humanidad de toda la historia”. Quasi res. Però també te un remei per a frenar aquesta “pertorbació en la força” i és “encarnar el proyecto eucarístico en la vida cotidiana, en la familia, en la escuela, en la fábrica”. Recordava a tots els feligresos que “no podemos someternos a una mentalidad inspirada en el laicismo, tampoco en la ideología de género, ambas ideologías llevan gradualmente (…) a la restricción de la libertad religiosa hasta promover un desprecio o ignorancia de lo religioso”.

Però, posem-nos seriosos un moment. No es tracta de prohibir, ni destruir res, es tracta de respectar. Es respecten els esdeveniments religiosos i les seues manifestacions en l’àmbit públic, que com ben encertadament afirma el arquebisbe, formen part de la cultura d’un territori. A igual que s’ha de respectar el laïcisme.

La falta de respecte s’origina al intentar influir sobre la política. El lobbi eclesiàstic sempre ha tingut pes dintre d’aquest país. I continuarà tenint-lo. Però des de la política, es deu treballar per a que la separació de poders siga efectiva. Que es done una vertadera separació de poders.

En un moment en el que l’església catòlica intenta donar una imatge mes dinàmica i modernitzada amb les actuacions dutes a terme pel Papa Francisco, Cañizares roda sobre si mateix i camina en direcció contraria en la que va l’emissari de Deu en la terra. Tot siga dit que el Papa ja li ha donat un toc d’atenció per a que no es carregue contra més col·lectius.

Col·lectius, que estan formats per individus catòlics. No és excloent el ser homosexual i catòlic. Una dada que pareix haver oblidat l’arquebisbe.

Les opinions son lliures, igual que el dret a contestar-les o ignorar-les. Però, incitar a la desobediència de les lleis que treballen per a incluore en la societat a qui ha estat marginat, es perillós, poc respectuós i de baix grau moral.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s